Με μεγάλη υπερηφάνεια, συγκίνηση, ανακούφιση και πλήθος πολλών άλλων συναισθημάτων ανακοινώνω την κυκλοφορία του “ματωμένου γαλάζιου”. Το άλμπουμ θα διατίθεται ηλεκτρονικά από όλα τα sites έως ότου ολοκληρωθεί το κόμικ που φιλοτεχνεί ο Δημήτρης Παπαδής.

Τα τραγούδια μπορείτε να τα ακούσετε και στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/watch?v=gwpt_oc0suA&list=PLGkYTTXj421k3jcFm_bt7WsXCcC7pJtC0

Ένα ταξίδι που κράτησε κοντά στα 5 χρόνια τελειώνει και ένα νέο ξεκινά…αυτό της προβολής και ακρόασης από το κοινό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το εγχείρημα και συγκεκριμένα τους Simon Γεωργίου, Στράτο Αθανασίου, Χρήστος Κυριακόπουλο, Μανώλη Πετσανάκη, Μανώλη Χαλυβίδη, Τραϊανό Αλμπανούδη, Στέλιο Τσαϊρίδη, Μανώλη Τσιαούση, Διομήδη Βλαχόπουλο, Εβίτα Αγαΐτση, Νίκο Παλυβό, Πλάτωνα Μολώζη, Άννα Παπαοικονόμου, Νίκο Δημητρίου, Φάνη Πλουμή, Ιωάννα Παρισίδου, Περικλή Παπαδόπουλο, Βαγγέλη Πατέρα, Χρήστο Ερκέκογλου, Παναγιώτη Σκαρλάτο, Μαρία Τσακαλίδου, Παναγιώτη Καπετανάκη, Νίκο Δημηνάκη, Θεόφιλο Ματθαίου, Πόλα Ταραμπουλούς, Χριστίνα Μαργαρίτη και φυσικά τους Δημήτρη Παπαδή για τα εικαστικά και την δημιουργία του κόμικ και τον Αλέξανδρο Καντόρο για τις εικονολήψεις που θα οδηγήσουν στην δημιουργία του μελλοντικού ντοκιμαντέρ.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους και φίλες που συμμετείχαν στους διαλόγους οι οποίοι δεν θα κυκλοφορήσουν σε αυτήν την φάση. Αυτοί είναι οι Ιάκωβος Στεργίου, Φένια Φουρλάκη, Σοφία Σασλή.

Σας ευχαριστώ όλους!